bok-bubbla.se

" Om du vill att ditt barn skall bli intelligent, läs för det. Om du vill att det skall bli ännu intelligentare, läs ännu mer för det"

Albert Einstein

Töntiga Tobias och killgänget

När Tobbe flyttar till Dagmarslund är han både förväntansfull och nervös. Tänk om han inte får några nya kompisar? Tänk om han inte trivs? Tänk om den nya fröken är jättesträng!

 

Redan första dagen i skolan träffar han Micke. Micke har ett eget killgäng och det kan vara både spännande och otrevligt.

 

Om Tobbe blir vän med Micke elelr inte ... Det får du veta om du läser boken!

 

Just nu finns det två böcker om mig, Töntiga Tobias och killgänget och Tobias och månstenen. Det går bra att läsa dem i vilken ordning som helst, men det blir roligtast och mest spännande att läsa Töntiga Tobias och killgänget först. Sen vilja bara påpeka att jag inte alls är töntig, och att jag tycker det är ett dåligt namn på en bok! Fast det kan du ju bedöma själv, om du läser boken.

 

 

Tobias och månstenen

Närt Tobbe och Jojje får en månsten av en gammal astronaut, blir de ganska besvikna. Vad ska de ha en fåning liten sten till? Sedan frå de veta att det är en riktig sten från månen och de märker att det är något underligt med stenen.

 

Kan det vara så att man får tur av att ha stenen ... eller är det rent av så att stenen ger otur? Det kan vara svårt att säga, men en sak är säker, mycket spännande händer i den här boken!

Provläs det första kapitlet!

Hej! Här kan du läsa om mig, Tobbe.

 

www.bok-bubbla.se

Bra att veta

Här hittar du Fabians ängel på Bokus.

 

Här hittar du Fabians ängel på AdLibris.

 

Här hittar du J hjärta J på CDON

 

Roliga spel och bra sidor för att plugga hittar du här.

 

Här hittar du en sida om på vilket sätt böckerna är lättlästa.

 

Här ligger en pdf med information om Lena Stenbrinks barnromaner.

 

Här kan du läsa min blogg.

Kontakt

lena(at)klyftig.com

eller 073-75 95 501